Kohvik Kanala avaneb 6. juuni õhtul kell 22.00 Kultuurikatla Aias. Avapeol esinevad instrumentaalfuturistlik ansambel Andy Hug ning Jakob Juhkam, kelle muusikas sulanduvad elektroonilised katsetused ja proge, samuti akadeemiline muusikaharidus mitmekülgseks maailmanägemisviisiks.

Katseköök ja kohvik Kanala pakub südamega tehtud tervislikku toitu kohalikust hooajalisest toorainest uudses ja põnevas võtmes. Kanala kontseptsiooni paneb kokku Kultuurikatla Toidulabori projektijuht Helis Heiter, kelle jaoks on suur väärtus toidul, mille päritolu on teada, mis on elus ja aus. Helise juhtimisel saab Kanalast taimetoidu katseköök ja teerajaja, kus ka paadunud lihasööjad kõhu täis saavad: „Taimetoit ei ole ainult riivitud porgand.”

Aiamelu.

Aiamelu.

Kanala pakub soodsa hinnaga ka vegan-, toortoidu, nisu- ja gluteenivaba menüüvalikut. Asukoht Kultuurikatla Aias loob mõnusa keskkonna välikokkamisele – võib juhtuda, et midagi visatakse grillile või valmib saviahjus. Kõrvalasuv Kalaturg lisab menüüle kindlasti oma värvi ja maitse. Suve jooksul on aeda oodatud ka külaliskokad, toimuvad kokanduse töötoad asjaarmastajatele ja lastele.

Kanala on Tallinna Kultuurikatla toidulabori esimene praktiline väljund, mis annab maitse suhu eelolevatest põnevatest toiduseiklustest. Kohvik Kanala on avatud iga päev kell 12.00 kuni 02.00.

Külasta Kanalat ka Facebookis ning kiika avapeo ürituse lehele.