1. novembril oma kauaoodatud esikalbumi „€$¥” avalikkuse ette toonud Tommy Cashiga seostuvad esimese hetkega küll vene dekoratiivvaibad, kentaurid, unikaalne stiil ning muidugi eurod, dollarid ja jeenid, mis jõudsalt tema visuaalse imago külge on kleepunud, kuid rahapatakate ning värviliste seinakatete taga peitub Cashil kümme suurimat kirge.

Tommy Cash. Foto: Virgo Haan

Tommy Cash. Foto: Virgo Haan

1. HOBUSED
Sest maailmas pole ühtegi ilusamat tunnet kui ratsutamine.

2. SPORDIRIIDED
Praktilisus, ja pealegi tunnen ma ennast Adidase liibukates kangelasena.

3. SÜMMEETRIA
Audiovisuaalne terrorism on minu ala.

4. KOOMIKSID
On mind alati toitnud värvide, ebanormaalsuse ja lootusega!

5. TOIT
Ma olen väga kirglik sööja.

6. TRENN
Mu keha on mu kindlus, eneseületamine on teemas.

7. HAIDEGA UJUMINE
Olen kord Sri Lankal haidega snorgeldanud, võiks veel.

8. ÄÄRMUSED
Kõik või mitte midagi.

9. MILLA JOVOVICH „VIIENDAS ELEMENDIS”
Uuuh.

10. IGA VIIMNEGI LUGU MU ALBUMILT
Mille saab endale siit: tommycashworld.com