Neljapäeval, 13. juunil kell 18 avab toidudisainistuudio Curated by Bakerman Art Depoo galerii ruumides kontseptuaalse näitus-projektibaari ja toidudisaini katselabori YEIJ.

Helis Heiter ja Maria Ader. Foto: Liisa Kivi

Helis Heiter ja Maria Ader. Foto: Liisa Kivi

YEIJ on kontseptuaalne ruum, kus sulanduvad piirid toidu, skulptuuri ja disaini vahel, et testida meeli läbi ruumi- ja maitsekogemuse. YEIJ on Curated by Bakermani algatus, mille raames on võimalus tulevastel kuudel osa saada erinevatest söödavatest installatsioonidest ja toidukontseptsioonidest.

Avamisõhtul kutsub Curated by Bakerman maitsma ruumis olevaid toiduinstallatsioone ja selle õhtu erikokteile. Ühtlasi tuleb esitlusele „Magnetofon vol. 1”, millele on koostöös loonud muusika Samuli Tanner ja Jackson Bailey ning mis on inspireeritud Bailey disainitud abstraktsetest graafilisest kokteilimenüüdest.

Curated by Bakerman on Eesti esimene toidudisainistuudio, mis tegeleb eriliste toidukogemuste loomisega ning kompab piire toidu ja kunsti vahel. Eksperimentaalne disainistuudio kasutab peamise meediumina toitu, luues kontseptsioone vastavalt sündmustele. Stuudio eestvedajateks on disainerid Helis Heiter ja Maria Ader.

Üritus Facebookis.

YEIJ on avatud vaid kindlateks sündmusteks. Edasiste ürituste kohta täpse info saamiseks külasta YEIJ lehte.