Helitripp extraordinaire missugune. Giallo žanrisse kuuluv õudukas „The Strange Colour of Your Body’s Tears” saab omale briti drone-muusika raskekaallase Benjamin John Poweri (Blanck Mass) kureeritud oratoorse kõlaga soundtrack’i ja maailm on parem paik. Benjamin Power võttis artistidega ühendust, andis neile teema ja lasi nad tegutsema. Kõigile teadmata, kuhu teosed edasi liiguvad.

Tehes esimese sammu ning läbides portaali (avaloo „Portal”) leiab eest Stockholmi Roll the Dice’i püüu panna muusikasse justkui pimeda miini-sapper’i mõttemaailma, mis tungib sisse poole loo pealt ja näitab kätte üldsuuna, kuhu plaat on liikumas. Tehes seda maa profiili, võnkeid ja vibratsioone tajudes. Ettevaatlikult kombates, üks jalg, käsi ees ja keharaskus tagapool.
Helmi „Silencer II” märgib alguse lõppu ja teise mitmest vaatusest avab kahe palaga Londoni Moon Gangs. Hoides kõrgel mantrat „enter at your own risk” löövad sind äkki pahviks Yoshi Wada legendi edasikandva C. Spencer Yeh’ ulmelise droonidisko ja sämplingu segud. Sellele järgnev Konx-Om-Pax tõmbab hetkeks pea selgeks ja annab aru, et tarvilik on ette valmistuda kõigeks. Sa ei tea mitte midagi. Sellele ongi suurepäraselt Blanck Massi otsa haagitud, ja rohkelt.
Lugu „Laura’s Blood” kõlab veel lootustandvalt ja toob sisse rõõmsamat drooni, aga sealt edasi lootus katkeb. Järgneb ränk pohmelus Phil Juliani esitaskus, mis veel viimast korda sind läbi raputab ning jääb kummitama lausega „Nolk, astu eemale!”.
Kuulata kõigil!