Von Krahlis toimuva peosarja AUX külaliste read täienevad üksteise järel elektroonilise muusika suurnimedega. Täna, 9. detsembril on käes Simian Mobile Disco kord.

Simian Mobile Disco. Foto: Coda Agency

Simian Mobile Disco. Foto: Coda Agency

Juba 2003. aastal Londonis moodustunud elektroonikaduo Simian Mobile Disco peidab endas kahte tüüpi – James Ford ja Jas Shaw. Algselt nn psühhedeel-proget viljelevast kollektiivist Simian välja kasvanud SMDl on ette näidata nii seda kui toda – 5 stuudioalbumit, hulgaliselt singleid, remikse, EPsid, mix– ja live-kogumikke ning äratuntav kõrgelennuline fanatism analoogheli vastu on kindlasti olulisemad neist.

SMD sett saab olema kerge üllatus – suure tõenäosusega leiab aset eklektiline house-techno-elektro epitsenter, mis paneb üksteisele totakalt otsa vahtima ja mittesnoobilikult noogutama. Samas, kuulates läbi nende drastiliselt eristuvaid albumeid – viimane neist, muuseas, nägi ilmavalgust vaid umbes kuu aega tagasi – võib juhtuda midagi kapitaalselt teistsugust.

Kordame, üllatuskollektiiv Simian Mobile Disco on siinmail esmakordselt! Ning mitte esmakordselt on kohal ka DJd 4-Got-10, Taran & Lomov Lätist ja Firejosé.

Üritus Facebookis.