Reedel, 18. veebruaril täitub kohalikul kontserdikorraldajal Damn.Loud Agencyl viis ringi ümber päikese. Sünnipäeva tähistatakse klubis HALL ning kahel laval astuvad üles nii kohalikud lemmikud kui ka välismaa talendid.

Celeste. Foto: press

HALLi suures saalis esinevad Prantsusmaa black metal’i uue laine lipulaev Celeste, eksperimentaalse metal’i punt Tesa Riiast ning Leedu bänd Egomašina, mis viljeleb tantsulisemat pungiesteetikaga garage rock’i. Kohalikest kuuleb Kannabinõida, kelle viimane kauamängiv pälvis eelmistel Eesti Muusika Auhindadel aasta metal-albumi tiitili.

Teisel korrusel asuvas MESILAs ootavad kuulajaid oma audiovisuaalsete etteastetega eksperimentaalse ja mürase piiridel seiklev Kiwanoid, tulevikutäht mys, enigmaatiline tartlane Yumi Motoma ja post-pungi sugemetega Viktor Kuu. Enne ja pärast live’e võtavad DJ-puldi taga kohad sisse nii ERROR!ERROR! ehk Luke ja Madleen Teetsov-Faulkner kui ka peosarja Beats From The Vault diskorid 4-got-10 ja Dirt Vessel. 

Damn.Loud Agency on viie aasta jooksul toonud Eestisse sadu bände ja esinejaid, korraldanud live’e üle Baltikumi ning võitnud muu hulgas ka aasta promootori auhinna. Viie aasta sisse on mahtunud kontserte artistidelt nagu Molchat Doma, Sunn O))), Lebanon Hanover, Ministry, Mayhem, Shortparis, Batushka jt. Damn.Loud Agency juhi Roman Demtšenko sõnul vajutatakse ka 2022. aastal pedaal põhja, et Eesti kontserdimaastikku rikastada ja mitmekesistada. „Plaanime kutsuda tagasi mitmed kohalikud lemmikud, mõned suuremad nimed ja võtta rohkem riske uute artistidega,” sõnas Demtšenko. 

Üritus Facebookis